sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Venähtänyt Grilli-ilta


<< Sini >>

Huomenta kaikille!  Istuskellaan tässä Miran ja Oonan kanssa Omon kodin olkkarissa aamunörtteilemässä.  Vietettiin eilen illalla jälleen yks tyttöjenilta, Miran 19v. synttäreiden merkeissä. :)  Ilta meni tavalliseen tapaan syöden ja rupatellen (tästähän alkaa tulla jo rutiinia xD), mutta tällä kertaa kokeiltiin jotain uutta, nimittäin grillausta.  Kukaan meistä ei ollut aikasemmin ite grillannu, mutta aika hyvin me selvittiin urakasta yhteistyöllä.  ^^  Vähäsen tuli paprikoita liekitettyä, mutta kaikki oli tietenkin täysin hallinnassa. ;)

Suurin osa tytöistä lähti "jo" puolenyön aikoihin kotiin, sillä monella on tänään töitä.  Paikalle jäi mun ja Oonan lisäks Mira ja Henna, ja ollaan täällä valvottu koko yö terassilla kauniissa ilmassa jutellen elämän syntyjä syviä.  Tai no Henna yrittää tuolla epätoivoisesti saada nukuttua edes muutaman tunnin, kun me muut päätettiin suosiolla vetää allnighterit (eli suomeks, valvoa koko yö). 

S.O. Sweet ja synttärisankari <3











Aamuyöfiilistelyjä:




- S.E.



6 kommenttia:

Pigeons kirjoitti...

nam grilliruokaa :P olis ollu niin kiva jäädä pitemmäks aikaa!

Emilia

Pigeons kirjoitti...

Nyt mäkin laitan tänne viimein kommenttia! Teidän safkat näyttää ihan sairaan hyviltä ja meno sitäkin paremmalta! Ikävä teitä ihania naisia <3 nähään pian! (Mä oon niin kyllästynyt sanomaan tota mutta onneks ei kohta tarvikkaan sitten pitkään aikaan)

Maria

Unknown kirjoitti...

Hitto sun kanssas Maria kun matkaat ympäri maailmaa! :D Miss U, see ya soon! <3
- Snii

Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa että ihan mahtava toi kuva missä Sirkka hyppää! :D Ihanku se vaan chillailis ilmassa

Terveisin anonyymi Jutta

Unknown kirjoitti...

Joo huomattiin kans sama, se näyttää siltä että se leijuu. :D
- Snii

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä parhaat 19 tuntia pitkään aikaan! ;)
-M