maanantai 29. huhtikuuta 2013

"I say Justin, you say Bieber!"


<< Oona >>

Perjantaina aamulla tosiaan lähettiin Iina kanssa junalla Vaasasta kohti Helsinkiä.  Hyvässä seurassa matka vierähti melko nopeesti.  Perillä oltiin puolenpäivän aikoihin, ja koska keikka oli vasta illalla, meillä oli koko päivä aikaa kierrellä ympäri kaupunkia kivassa kevätsäässä.




Ben&Jerry's  <33


Pakollinen kuvauspaikka!!


Monkin sovituskopit joissa on liikaa peilejä = tulee huono olo

 Joskus klo. 15 maissa mentiin hotellille valmistautumaan konserttia varten.  Siinä vaiheessa Iina tajus että se oikeesti näkee kohta Justin Bieberin, ja sai kunnon kiljukohtauksen...  xD  Kun oltiin laittauduttu valmiiksi, lähettiin herkuttelemaan kiinalaista.  Mua kuitenkin jännitti niin etten meinannu saada syötyä.




Iina on liikkunu mua enemmän noilla Helsinkin paikallisilla, joten päästiin sen opastuksella aika helposti ratikoita ja junia käyttäen Hartwall Areenalle.  Ovet aukes kuudelta.  Porukkaa oli ihan älyttömästi, mutta meidän ei tarvinnu jonottaa sisällepääsyä kun vaan puolisen tuntia.  Jonottamisesta teki ällöttävää kuitenkin sade ja se että tyypit jotka oli alottanu jonottamisen jo aamulla, oli jättäny vilttinsä ja ruokansa maahan.  Areenan piha haisi kun kaatopaikka, ja oli oksettavaa astua vilttien päälle kun niistä vaan tirskui vettä.




Sisälle kuitenkin päästiin, ja melko pian saatiinkin kuunnella Justinin lämppäriä; Robinia.  En oo ikinä oikeen tykänny Robinista, mutta myönnettäköön että on se aika hyvä live-esiintyjä.  Energiaa sillä ainakin riittää!

Konserttia jännittämässä

Robinin jälkeen se jännitys vasta alkoikin!  Ei oltu ihan varmoja koska Justinin oli edes määrä esiintyä, mutta kyllä se vissiin about tunnin myöhässä tuli. Mutta mua ei ainakaan haitannut pätkääkään, olisin voinu odottaa muutaman tunnin lisääkin!  Yleisössä oli mahtava fiilis; kaikki teki aaltoja ja huusi yhdessä "we want Justin!". 

Kaikki varmasti oletti että ensi valot sammuu ja sitten Bieber astuu lavalle.  Niin ei kuitenkaan käynyt.  Esiin astuminen oli toteutettu paljon coolimmin!  Yhtäkkiä kuului ihan sairaan kova räjähdyksen ääni.  Säikäihdin ensin, mutta sekunnissa huomasin lavan yläpuolella olevaan isoon kuvaruutuun ilmestyneen sekuntikellon joka näytti kymmentä minuuttia.  Kello valui koko ajan taaksepäin.  Kaikki tajus mistä on kyse, ja yleisö sekosi.  Jokainen alkoi kiljumaan tajutessaan näkevänsä Justin Bieberin kymmenen minuutin kuluttua!

5 minuutia h-hetkeen!

Viimeisien sekuntien aikana kiljunta kävi epätodellisen kovaksi.  Voin rehellisesti sanoa että en oo ikinä kuullu niin kovaa ääntä!  :D  12 000 tyttöä saa aikamoisen metelin aikaseks...  Justin tuli lavalle leijaillen, siivet selässä.  En hirveesti jaksa selittää mitä kaikkia mahtavavia oivalluksia ja tehosteita konsertissa oli käytetty, mutta jotain aivan uskomatonta se oli!













Justin esitteli myös taitojaan soittamalla kitaraa, pianoa ja rumpuja.  Vitsi se veti hienon rumpusoolon, oon kade...  :D




Grrr...




Meillä oli tosi hyvät paikat; oltiin suhteellisen lähellä lavaa eikä meidän edessä ollu penkkirivejä.  Yhessä vaiheessa Justin meni semmosella nosturijutulla yleisön päällä.  Siinä vaiheessa se oli vaan n. 10m päässä meistä!




Että semmonen keikka.  Koskahan tajuan että toi oli oikeesti totta eikä unta...  Toi oli kyllä yks mun elämän parhaimmista päivistä, ja tunnen itteni jotenkin etuoikeutetuks että sain nähdä noin kuuluisan laulajan.  (:

Nyt meen kyllä nukkumaan.  Ei pitäis kukkua puoleenyöhön jos seuraavana päivänä alkaa työt klo.8...   -.-


- Omo joka ei voi uskoa että perjatai-ilta oli totta -