torstai 7. maaliskuuta 2013

Next Stop: Tampere


<< Oona >>

Tänään on päivä tosiaan vierähtänyt Tampereella.  Pakkohan tännekin oli vielä tulla, tää on nimittäin neljäs kerta kun tullaan hiihtolomaa viettelemään tänne.  ^^  Shoppailtiin Sinin kanssa Koskikeskuksessa muutama tunti, ja rahaa paloi.  :D  Yövytään Ilves hotellissa joka on Koskikeskuksen vieressä, ja sinne pääsee hotellilta sisäkautta.  Ihanaa kierrellä kauppoja kun ei tarvi raahata takkeja!

Tää reissu on kyllä ollu oikea pohjanoteeraus kuvailun suhteen!!  xD  Eilisistä munausista jo kerrottiinkin, tänään vika oli lähinnä meissä.  Ei saatu otettua hyviä kuvia, ja kameranjalat unohdettiin autoon eikä jaksettu hakea niitä...  Nooh joka tapauksessa, tässä päivä kuvina:

Cooli skeittituoli!


Mummojenstalkkaaja


Maisema meidän huoneen ikkunasta



Shoppailusta tulee nälkäiseksi, joten mentiin Amarilloon syömään toooosi hyviä hamppareita.  Tilattiin lisäksi Margarita-drinksut.  Nam!




Mulla oli ylimääräisiä leffalippuja, joten mentiin käymään katsomassa leffan nimeltä Pilvikartasto.  Ei tiedetty yhtään millanen elokuva oli luvassa, mutta oli kyllä parempi kun odotettiin.  Oli jollain tasolla erittäin outo leffa, kumpikaan meistä ei osaa päättää oliko se hyvä vai huono...  :D  Aihe oli ainakin synkkä, elämänilo suorastaan katosi.  xD


Kun huomattiin ettei meillä oo melkein mitään kuvia, niin alettiin hyppeleen ympäri hotellia ja kuvailemaan.  Seuraavat fotot on räpsitty yöllä siinä puolen yön jälkeen, ja sen huomaa... (x



Ööö...



Hississä  jee



On ollu hauskat viimeiset neljä päivää!  (:  Kaikista parasta on ehdottomasti ollut snoukkaus, ollaan tällä hetkellä tosi innostuneita siitä.
Huomenna (käytännössä tänään) huristellaan kotia kohti.  Hotellin aamupala loppuu jo klo. 10, joten pitää herätä aikasin, blääh. 

Hyvää yötä.

- Omo