maanantai 25. helmikuuta 2013

Eating, Drinking And An Interview


<< Oona >>

Anteeks hiljaisuus blogin puolella, ollaan kumpikin oltu kipeinä eikä siks olla jaksettu raahautua koneen ääreen.  Tässä kumminkin kuvia viime viikon tiistailta, jolloin touhuiltiin Sinin, Tiian, Hennan ja Miran kanssa.  Illalla mentiin porukalla syömään kiinalaista (ylläri pylläri!).

Sapuskan jälkeen todettiin että ketään ei huvittais vielä mennä kotiin.  Niinpä oltiin kerrankin spontaaneja ja päätettiin lähteä johonkin pubiin parille lasilliselle.  Toteutus ei sitten ollukaan niin hirveen spontaani... x)  Kauheen säädön jälkeen lähin Hennan kanssa hakeen mun henkkareita kotoo (pidä ne henkkarit mukana perhana!!)  ja muut meni jo pubiin valmiiks.  Loppujen lopuks kuitenkin oltiin taas koko poppoo koossa ja pidettiin kiva tyttöjenilta El Gringossa.  ^^






BTW, Pohjalainen (Pohjanmaan paikallislehti) kiinnostui tosta meidän aikasemman blogipäivityksen romaanista koskien abiristeilyä.  Muhun ja Siniin otettiin yhteyttä sieltä ja meidät kutsuttiin haastatteluun.
Seuraavan päivän lehdessä olikin meidän yllätykseksi sivun juttu asiasta.  Ihmeteltiin vähän kun toimittaja halus laittaa meidän kaveriporukan kuvia lehteen, mutta sepä ei meitä haitannu. :)  Pelättiin että toimittaja väärentelis meidän sanomisia, mutta onneks jutusta tuli just semmonen kun toivottiinkin!


Huomenna voitas vaikka laittaa tänne vielä loput penkkarikuvat. :)  Huomisen ohjelmana olis myös käydä lautailees, sillä viime kerrasta on hirveen kauan aikaa.

Sen pituinen se.


-xoxox Gossip Girl...  eiku Oona