tiistai 9. lokakuuta 2012

Justimusfilms (Part 1)


<< Oona >>


Justimusfilms
                                                                <----  KÄYKÄÄ ! !
Nost3&Protro




Oltiin vajaat pari vikkoa sitten (Lauantaina 29.9) Seinäjoen Rytmikorjaamolla kattomassa Justimusfilmssiä ja Nost3tta & Protroa (tai Astetta & Rotkoa niinku Sini aina vahingossa sanoo xD).

Menossa mukana oli S.O. Sweetin lisäksi: (kuvassa vasemmalta oikealle) Emilia, Henna, Mira, Emma ja Jutta. :3  Mentiin kahdella autolla, koska kaikki ei mahtunut samaan.  Kuskeina oli Mira ja Sini. :)
Perille päästyämme ihmeteltiin kuinka nuorta porukkaa paikalla oli. Ei haluttu mennä heti jonottamaan, vaan tapettiin aikaa ensin Miran autossa. (Sini ja Emma sai änkeytyä takaluukkuun ^^)
Jossaki vaiheessa alistuimme kuitenkin kohtaloomme ja mentiin jonottamaan ulos kylmyyteen...  Siellä sit seisoskeltiin puolisen tuntia.  Aika meni kuiteski nopsaa hyvässä seurassa!  ;)



Saatiin orttaa Nost3en & Protron esiintymistä kauan ja Justimusfilmssien vielä kauemmin. :D Kaikki oli kuitenkin odottamisen arvoista!! Nost3 & Protro esiintyivät kauemmin, kun itse illan pääesintyyjät, mikä oli aika kummallista. Kumpikaan meistä ei ollu ennemmin kuullu yhtäkään N&P biisiä, mutta nyt ollaan kuultu.  x)   Muutama niittenkin biisi on kyl tullu ladattuu kännykkään, esim. Paska kesä ja Koolla ei oo väliä.  ^^




Seistiin aika takana, kun ei jaksettu änkeä eteen. Muutenkin oli pimeetä, joten oli vaikeeta saada hyviä kuvia. Onneksi edes muutama kuva onnistui. :)
Meidän takana seisoi muutamia noin 10-vuotiaita poikia, jotka Nost3en ja Protron nähdessään huusivat: "Paidat pois!" (x






Lapsoset innostuivat viskelemään tavaraa lavalle mm. sipsipussin, pehmolelun, lompakon (WTF?!) ja karkkeja. Lavalle päätyivät myös bikinit, jotka Juho puki päällensä. x)


Meillä on vielä lisää kuvia keikalta, mutta jaettiin ne kahteen päivitykseen. Loput tulee sitten ensi kerralla. :)

PS. Tätä biisiä kuunneltiin blogia tehdessä:  The Chicken song 10 hours. Varmaan tyhmin ikinä. :DD  Ei kannata kuunnella...


- Oona!